Grupne narudžbe preko Gameslore
- Shich
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1157 puta
- pohvaljen: 1605 puta
- Kontakt:
Grupne narudžbe preko Gameslore
Krajem ovog tjedna bih napravio testnu grupnu narudžbu preko Gameslore online shopa. Paket putuje oko tjedan dana tako da neću davati nikakva predviđanja kad bi trebao stići kod nas i kad će se igre moći preuzeti.
Ako sve bude dobro prošlo, a Brexit se odgodi, vjerojatno ću nastaviti sa povremenim narudžbama od tamo kao i sa Philiberta.
Ponudu možete vidjeti ovdje:
https://www.gameslore.com/
Prodajni tečaj funte je oko 8.9 kn što u biti znači da je većina igra povoljnija od npr. Philiberta, a ponuda igara im je prilično dobra, pogotovo jer je sve na engleskom.
Poštarina je malo veća (oko 100kn ako nije prevelik paket), pa računajte na 15-20 kn po osobi ovisno o tome koliko se ljudi javi.
Ako sve bude dobro prošlo, a Brexit se odgodi, vjerojatno ću nastaviti sa povremenim narudžbama od tamo kao i sa Philiberta.
Ponudu možete vidjeti ovdje:
https://www.gameslore.com/
Prodajni tečaj funte je oko 8.9 kn što u biti znači da je većina igra povoljnija od npr. Philiberta, a ponuda igara im je prilično dobra, pogotovo jer je sve na engleskom.
Poštarina je malo veća (oko 100kn ako nije prevelik paket), pa računajte na 15-20 kn po osobi ovisno o tome koliko se ljudi javi.
- Gordan
- Reactions:
- Ima zahvala: 356 puta
- pohvaljen: 713 puta
- Kontakt:
Re: Grupne narudžbe preko Gameslore
Napokon ste skužili. 
Inače, poštarine u pravilu nema jer se prebije s popustom.

Inače, poštarine u pravilu nema jer se prebije s popustom.
- Shich
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1157 puta
- pohvaljen: 1605 puta
- Kontakt:
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2069 puta
- pohvaljen: 1353 puta
- Kontakt:
Mislim da ću se uključiti, razmišljam laganini unaprijed za sljedeći božićni poklon za mene i ženu, pa mi je jedan od favorita spirit island. Htio sam je prvo isprobati, ali onako na brzaka čini se da je 100 kn jeftinije od philiberta, pa bi bilo šteta propustiti.
Jedino ako mi netko može reći, kako se čini sa exp, je li dobra?
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 99 puta
- pohvaljen: 73 puta
- Kontakt:
Nisam je odigrao(namjeravam je uskoro nabaviti), ali puno već proučavam za nju i tako reći, konsenzus je da ako si ljubitelj Spirit Islanda, nabaviti ćeš je jer dodatno obogaćuje već bogati gameplay, povećava reigrivost kroz event karte, koje su u neku ruku nepredvidive ali to po meni obogaćuje tematski i zanimljivost + novi dodatni spiriti, uvijek dobra stvarkockica je napisao/la: 18 ožu 2019, 09:03 Mislim da ću se uključiti, razmišljam laganini unaprijed za sljedeći božićni poklon za mene i ženu, pa mi je jedan od favorita spirit island. Htio sam je prvo isprobati, ali onako na brzaka čini se da je 100 kn jeftinije od philiberta, pa bi bilo šteta propustiti.
P.S. nekima se ne sviđa nepredvidivost event karta ehh
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2069 puta
- pohvaljen: 1353 puta
- Kontakt:
Ma naručit ću zasad samo baznu igru, pogotovo ako je već ona sama po sebi jako dobra. Ionako ćemo je otvoriti za cca 9 mjeseci pa dok zaigramo i vidimo kako nas primi... Bit će prilike za exp. Thnx.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 73 puta
- pohvaljen: 67 puta
- Kontakt:
Ja sam zagrijan za Spirit Island i Aeon's End. A tu su sad oba u stocku.. 

- Teehee(R)
- Reactions:
- Ima zahvala: 692 puta
- pohvaljen: 277 puta
- Kontakt:
Narucivali smo prosle godine s tog sitea(@miljenko ), i bilo je sve ok!
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 37 puta
- pohvaljen: 11 puta
- Kontakt:
Planiram naručiti, ali sam mislio poslati popis igara nakon nedjeljnog buvljaka u Carti Magici ako to nije problem.