Dan Društvenih Igara - Petrinja
- buraz
- Reactions:
- Ima zahvala: 403 puta
- pohvaljen: 114 puta
- Kontakt:
Re: Igranje u Petrinji
Ja bih volio doći, i u tom slučaju imam praznih mjesta u autu. No budem još vidio kako će mi se neke stvari posložiti kada se vratim sa godišnjeg, pa se javim još.
(Ovo sam napisao na svom smartfonu vozeći auto. ne pokušavajte to kod kuće!)
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2452 puta
- Kontakt:
@sadistiko.
Daj tu napiši malo više detalja o događaju u Petrinji, a kako bi se ljudi mogli lakše odlučiti na dolazak.
Daj tu napiši malo više detalja o događaju u Petrinji, a kako bi se ljudi mogli lakše odlučiti na dolazak.
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3732 puta
- pohvaljen: 3858 puta
- Kontakt:
Pozivamo Vas na prvi po redu Dan društvenih igara u Petrinji. Udruga 5net je do sada pokazala dugogodišnjim iskustvom da zna organizirati kvalitetan LAN party, ali sada Vam želimo pokazati i druge načine kako se možete zabaviti bez računala sa svojom obitelji i prijateljima.
Događaj će se održati u prostoru 1. osnovne škole Petrinja, Gundulićeva 5, Petrinja u subotu, 12. listopada u vremenu od 16:00 do 22:00 sata.
Volonteri udruge Igranje prezentirati će moderne društvene igre, objašnjavati pravila i pomoći posjetiteljima u prvim koracima u svijetu društvenih igara. Svi će posjetitelji imati priliku odigrati neku od mnogobrojnih igara.
Ako ste do sada na spomen društvene igre pomišljali isključivo na Čovjeće ne ljuti se ili Monopol, vrijeme je da otvorite vrata mnoštvu modernih i uzbudljivih naslova kao što su Ticket to Ride gdje putujete vlakom po Europi, Carcassone gdje stvarate srednjovijekovne dvorce, Settlers of Catan gdje naseljavate otok ili Galaxy Trucker gdje pokušavate prevesti otpad s jedne planete na drugu s nabrzinu sklepanim svemirskim brodom. Uz ove naslove bit će predstavljeni i mnogi drugi naslovi pa svakako navratite sa svojim najmilijima i pokažite im da postoje i druge zanimljive stvari osim igara na računalima.
Ulaz je besplatan za sve posjetitelje!
Događaj je također reklamiran i preko Facebook stranica udruga 5net i Igranje, a za one koji još ne znaju gdje je 1. osnovna škola Petrinja evo i karte. Parkiranje je dozvoljeno u dvorištu škole.
Ovo je službeni tekst.
E sad molim sve koji bi htjeli doći pomoći oko ovoga da se jave ovdje.
Jerbo, ne mogu dogovarati događaj, a ni ne znam koliko Vas i kad bi došlo, te s kojim igrama.
Čim dogovorimo kad bi ekipa došla, stavljam ovdje službeni plakat.
Događaj će se održati u prostoru 1. osnovne škole Petrinja, Gundulićeva 5, Petrinja u subotu, 12. listopada u vremenu od 16:00 do 22:00 sata.
Volonteri udruge Igranje prezentirati će moderne društvene igre, objašnjavati pravila i pomoći posjetiteljima u prvim koracima u svijetu društvenih igara. Svi će posjetitelji imati priliku odigrati neku od mnogobrojnih igara.
Ako ste do sada na spomen društvene igre pomišljali isključivo na Čovjeće ne ljuti se ili Monopol, vrijeme je da otvorite vrata mnoštvu modernih i uzbudljivih naslova kao što su Ticket to Ride gdje putujete vlakom po Europi, Carcassone gdje stvarate srednjovijekovne dvorce, Settlers of Catan gdje naseljavate otok ili Galaxy Trucker gdje pokušavate prevesti otpad s jedne planete na drugu s nabrzinu sklepanim svemirskim brodom. Uz ove naslove bit će predstavljeni i mnogi drugi naslovi pa svakako navratite sa svojim najmilijima i pokažite im da postoje i druge zanimljive stvari osim igara na računalima.
Ulaz je besplatan za sve posjetitelje!
Događaj je također reklamiran i preko Facebook stranica udruga 5net i Igranje, a za one koji još ne znaju gdje je 1. osnovna škola Petrinja evo i karte. Parkiranje je dozvoljeno u dvorištu škole.
Ovo je službeni tekst.
E sad molim sve koji bi htjeli doći pomoći oko ovoga da se jave ovdje.
Jerbo, ne mogu dogovarati događaj, a ni ne znam koliko Vas i kad bi došlo, te s kojim igrama.
Čim dogovorimo kad bi ekipa došla, stavljam ovdje službeni plakat.
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3732 puta
- pohvaljen: 3858 puta
- Kontakt:
I molim da se javi jel paše ovo od 16 sati ili bi možda i ranije, ali ne prije 14 ako dolazite sami ili 15 ako ja dolazim po vas u ZG. A službeno stoji da će trajati do 22 sata, a onda do jutra možemo mi zapaliti što nas volja. Nadam se da bi se mogao pojaviti Igor i još jedan kompa koji je onda s nama zaigrao Twilight Imperium.
- buraz
- Reactions:
- Kontakt:
Ima li zainteresiranih?
Ja bih mogao ići, i imam 4 mjesta u autu.
Ja bih mogao ići, i imam 4 mjesta u autu.
- buraz
- Reactions:
- Kontakt:
Pao dogovr:
Frend i ja idemo puni entuzijazma za naučiti nove ljude igre
Marijan i Tomislav bi mogli ići, nisu još 100%
Ako se bilo tko želi pridružiti, neka se javi jer imamo na raspolaganju nekoliko auta koji nas mogu prevesti do tamo.
tamo bi bili od 15h do kada god želimo .. čak postoji mogućnost da se tamo prespava na madracima na napuhavanje u jednoj učionici, a sadistiko je nabrijan na maraton igranja kroz cijelu noć
Frend i ja idemo puni entuzijazma za naučiti nove ljude igre

Marijan i Tomislav bi mogli ići, nisu još 100%
Ako se bilo tko želi pridružiti, neka se javi jer imamo na raspolaganju nekoliko auta koji nas mogu prevesti do tamo.
tamo bi bili od 15h do kada god želimo .. čak postoji mogućnost da se tamo prespava na madracima na napuhavanje u jednoj učionici, a sadistiko je nabrijan na maraton igranja kroz cijelu noć

- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2452 puta
- Kontakt:
Fantastično!
Fotkajte događaj!
Čekam konačni poster, pa da ga okvačim na stranice.
Fotkajte događaj!
Čekam konačni poster, pa da ga okvačim na stranice.
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw