Tražim kompanjone za narudžbu sleevova

Teme vezane uz igre, igranje, druženje, obitelj i psihologiju igranja
BananaKing
Reactions:
Ima zahvala: 4 puta
 pohvaljen: 1 put

Re: Tražim kompanjone za narudžbu sleevova

Post Postao/la BananaKing »

casedeck je napisao/la:
BananaKing je napisao/la:Ja bi isto uzeo koji paket za warhammer invasion card game, samo ne znam baš dimenzije same karte :facepalm , zna neko koje odgovaraju i jel ima u boji ?
Dakle, ako već nisi sâm provjerio.

Dimenzije karata su iste kao za Magic, tj. 63,5x88mm.
Core set 220 karata, (zasada tri) deluxe ekspanzije po 165, battlepackovi po 60 svaki (tih ima... puno. Mislim ukupno 30 zasad) .
Ja sam uzeo 1000 kom. sleeveova, sad sam spao na nekih 200 i uskoro će mi trebati još (istina, nije sve otišlo na Invasion, i neke druge igre koriste taj format). Prema mom deckbox.org inventoriju trenutno imam ukupno 615 Invasion karata - i to je samo core set, dvije deluxe eksp. i dva battlepacka.

Od MaydayGames sleeveova to su ovi zeleni, nazvani jednostavno "Card Game sleeves". Imas ih u standard, premium i "Ultra-Fit, Almost-A-Penny" varijanti.
Osim toga imaju i ove "Ultimate MTG/Pro Card Sleeves: Black-backed and Textured, 80/pack MDG-7141" http://maydaygames.com/mtg-card-sleeves ... -pack.html.
Dakle neki ultra-fancy, super-kvalitetni premiumi sa crnom pozadinom i drugačijom završnom obradom tj. teksturom folije. I vrlo skupi koliko vidim...

Ja osobno koristim almost-a-penny, vrlo su dobri i super zadovoljan sam (do sada mi niti jedan nije pukao ili bio loše izrade / pogrešnih dimenzija, a uzeo sam ih 10 paketa tj. 1000 kom; i naravno cijena je fenomenalna). Ali jedan frend isto uzima za Invasion, a preferira uvijek Premium sleeveove pa će si uzeti te (Sauron u narudžbi).

Eto, nadam se da ti pomaže...
Je pomaže :D , uzeo bi onda 2 paketa ovoga http://maydaygames.com/mtg-card-sleeves ... -pack.html i 5 paketa ovoga http://maydaygames.com/premium-card-sle ... 88-mm.html , sad ne znam tko je od vas prije šta naručivao za ove crne ima neki popust ak se uzima 10+ odjedanput. Kad ćete naručivat to ja bi došao u lom i dao novce. I danas ću navratit u lom malo popodne da vidim koga ima.
i
casedeck
Reactions:
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 0
Kontakt:

Post Postao/la casedeck »

BananaKing je napisao/la: Je pomaže :D , uzeo bi onda 2 paketa ovoga http://maydaygames.com/mtg-card-sleeves ... -pack.html i 5 paketa ovoga http://maydaygames.com/premium-card-sle ... 88-mm.html , sad ne znam tko je od vas prije šta naručivao za ove crne ima neki popust ak se uzima 10+ odjedanput. Kad ćete naručivat to ja bi došao u lom i dao novce. I danas ću navratit u lom malo popodne da vidim koga ima.
i

OK, dodano u tablicu, please provjeri da li je sve u redu. Dobio si direktan link na tablicu kroz PM.

Trenutno smo na 58 paketa... nice! Idemo pokušati do 3 narudžbe? ^_^
Schism
Reactions:
Ima zahvala: 11 puta
 pohvaljen: 26 puta
Kontakt:

Post Postao/la Schism »

casedeck je napisao/la: Trenutno smo na 58 paketa... nice! Idemo pokušati do 3 narudžbe? ^_^
Uf, ne znam bas jel to ima smisla, jer bi tak mogli u nedogled. Ja bi da napravimo narudzbu za te 2 posiljke, pa onda ako se skupi kasnije jos ljudi, naprave se nove narudzbe. Kaj velite?
BananaKing
Reactions:
Ima zahvala: 4 puta
 pohvaljen: 1 put

Post Postao/la BananaKing »

Schism je napisao/la:
casedeck je napisao/la: Trenutno smo na 58 paketa... nice! Idemo pokušati do 3 narudžbe? ^_^
Uf, ne znam bas jel to ima smisla, jer bi tak mogli u nedogled. Ja bi da napravimo narudzbu za te 2 posiljke, pa onda ako se skupi kasnije jos ljudi, naprave se nove narudzbe. Kaj velite?
Racionalno razmišljanje, slažem se u potpunosti. Uvijek će se neko sjetit da treba još koji dodatni paket sbatine .
Schism
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la Schism »

Uspjel sam konacno saznati koja verzija Brassa mi stize, pa bi dodal jos:
Std. USA Card Sleeves - 56 x 87 mm - 100 Pack - 1 paket
McGregor
Reactions:
Ima zahvala: 49 puta
 pohvaljen: 15 puta

Post Postao/la McGregor »

ovdje se otprilike može vidjeti koji sleevovi su potrebni za koje igre:
http://boardgamegeek.com/geeklist/48357 ... e-database

Dodajem slijedeći paket: http://maydaygames.com/card-sleeves-59- ... acked.html 1 kom

Nadam se da ćemo slijedeći tjedan naručiti, budući da je novi mjesec. :)
buraz
Reactions:
Ima zahvala: 403 puta
 pohvaljen: 114 puta
Kontakt:

Post Postao/la buraz »

RAzmišljao sam i zaključio:
(oprobao sam promijeniti u tablici, ali mi ne dozvoljava kolko vidim)

1. Promijenio bih narudžbu od 2 magnum ultra fita na 1 komad.
2. Promijenio bih narudžbu od 5 euro sleeva na 3.

Isto tako ako želite još smanjiti narudžbu (da bude sveukupno 50 komada zbog manje carine), meni je od zadnje narudžbe ostalo

4 x mini chimmera
3 x usa chimmera (iako bi moglo bit da sam jedan pak iskoristio, morao bih provjeriti)
1 x premium mini chimmera

Sve novo i neotvoreno, i mogu preprodati po Maydayovoj cijeni ako želite.
slika
Schism
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la Schism »

buraz je napisao/la:Isto tako ako želite još smanjiti narudžbu (da bude sveukupno 50 komada zbog manje carine), meni je od zadnje narudžbe ostalo

4 x mini chimmera
3 x usa chimmera (iako bi moglo bit da sam jedan pak iskoristio, morao bih provjeriti)
1 x premium mini chimmera

Sve novo i neotvoreno, i mogu preprodati po Maydayovoj cijeni ako želite.
Pa ako do trenutka narudzbe bude dovoljno paketica i bez mojih par, ja mogu uzet od tebe par stvari da smanjimo ukupnu narudzbu sto vise radi carine. Konkretno me zanima:

2x USA Chimera Card Sleeves - 57.5 x 89 mm - 100 pack (ako su to ti koje imas?)

Uglavnom cujemo se oko 1.6, posto bi onda trebali napraviti narudzbu.
casedeck
Reactions:
Kontakt:

Schism je napisao/la:
It was a joke, ofkors...
casedeck
Reactions:
Kontakt:

Schism je napisao/la:Uspjel sam konacno saznati koja verzija Brassa mi stize, pa bi dodal jos:
Std. USA Card Sleeves - 56 x 87 mm - 100 Pack - 1 paket
Dodano.
Odgovori

Natrag na “Općenito o igrama i igranju”