Je pomažecasedeck je napisao/la:Dakle, ako već nisi sâm provjerio.BananaKing je napisao/la:Ja bi isto uzeo koji paket za warhammer invasion card game, samo ne znam baš dimenzije same karte, zna neko koje odgovaraju i jel ima u boji ?
Dimenzije karata su iste kao za Magic, tj. 63,5x88mm.
Core set 220 karata, (zasada tri) deluxe ekspanzije po 165, battlepackovi po 60 svaki (tih ima... puno. Mislim ukupno 30 zasad) .
Ja sam uzeo 1000 kom. sleeveova, sad sam spao na nekih 200 i uskoro će mi trebati još (istina, nije sve otišlo na Invasion, i neke druge igre koriste taj format). Prema mom deckbox.org inventoriju trenutno imam ukupno 615 Invasion karata - i to je samo core set, dvije deluxe eksp. i dva battlepacka.
Od MaydayGames sleeveova to su ovi zeleni, nazvani jednostavno "Card Game sleeves". Imas ih u standard, premium i "Ultra-Fit, Almost-A-Penny" varijanti.
Osim toga imaju i ove "Ultimate MTG/Pro Card Sleeves: Black-backed and Textured, 80/pack MDG-7141" http://maydaygames.com/mtg-card-sleeves ... -pack.html.
Dakle neki ultra-fancy, super-kvalitetni premiumi sa crnom pozadinom i drugačijom završnom obradom tj. teksturom folije. I vrlo skupi koliko vidim...
Ja osobno koristim almost-a-penny, vrlo su dobri i super zadovoljan sam (do sada mi niti jedan nije pukao ili bio loše izrade / pogrešnih dimenzija, a uzeo sam ih 10 paketa tj. 1000 kom; i naravno cijena je fenomenalna). Ali jedan frend isto uzima za Invasion, a preferira uvijek Premium sleeveove pa će si uzeti te (Sauron u narudžbi).
Eto, nadam se da ti pomaže...

i