frle

Želite li se predstaviti zajednici? Možete ovdje.
Pravila foruma
Ukoliko se želite predstaviti ostalima na ovom forumu jednostavno započnite novu temu s vašim nickom kao naslovom.
U tekstu napišite ono što želite da zajednica sazna o vama.
Ovo je potpuno neobavezno i nitko se ne mora ovdje predstavljati ako to doista ne želi!
Odgovori
frle
Reactions:
Ima zahvala: 29 puta
 pohvaljen: 262 puta
Kontakt:

frle

Post Postao/la frle »

Pozdrav,
ja sam Luka, iz Zagreba sam, imam 24 godine i student sam medicine. Društvene igre sam igrao od malih nogu od Monopolya, Hotela, Cluedo, Batman, a u srednjoj sam intenzivno igrao Magic i RPG Dungeons and Dragons, pa onda na neku godinu prestao.
U ljeto 2011, zbog zaluđenosti Game of Thrones serijom kupio sam si A Game of Thrones: Card Game od Fantasy Flight Games i vratio se ponovno u kartanje, tada sam se prijavio ovdje na forum i čitao i otkrivao nove igre. Ubrzo nakon toga sam si nabavio LOTR Card game, nagovorio frenda da se igra samnom i ubrzo nakon toga našao još dva frenda koji vole LOTR tematiku pa smo si zajedno kupili Middle-Earth Quest i bili oduševljeni takvom vrstom igre.
Svidjele su mi se igre koje FFG proizvodi pa sam si nabavio trenutno mi najdražu igru Star Wars:X-Wing Miniatures Game. Uz nju sad pred Božić sam si nabavio kartašku igru za kojom svi luduju trenutno Android:Netrunner i osobno sam poludio za njom :D. I zadnja prinova u moju skromnu kolekciju je Mansions of Madness i igrao sam ju s frendovima i svima se jako svidjela.
Plan mi je sada za ovu godinu smiriti se s kupovinom novijih igara, prvenstveno mislim nabaviti nove packove za LOTR i Android i definitivni must have ekspanzije za Star Wars i možda neku ekspanziju za Mansions of Madness.
Povremno dolazim u igraonicu, ovisno kako mi fakultet dozvoljava. Pa ako je netko zainteresiran za bilo koju od ovih igara slobodno se javite pa da ih demonstriram. Volio bih naći ljude koji bi igrali Star Wars Miniatures game pa ako vas zanima javite se.
Ako imate još kakva pitanja, slobodno pitajate ;)
Shich
Redovni član udruge
Reactions:
Ima zahvala: 1157 puta
 pohvaljen: 1607 puta
Kontakt:

Re: frle

Post Postao/la Shich »

Zdravo Luka. Ajde navrati koji put sa Mansions of Madness da ga isprobamo.Možemo opet nabaciti i koji Pandemic kao na Infogameru,ali ovaj put sa svih 6 epidemija. ;)
mado
Reactions:
Ima zahvala: 1191 put
 pohvaljen: 1200 puta
Kontakt:

Post Postao/la mado »

Navrati koji put sa Star Wars: X-Wing Miniatures Game. Slušam puno o toj igri, pa da vidimo dal je popularna samo zbog tematike ili je i dosta zabavna.
Angel
Reactions:
Ima zahvala: 6 puta
 pohvaljen: 2 puta

Post Postao/la Angel »

mado je napisao/la:Navrati koji put sa Star Wars: X-Wing Miniatures Game. Slušam puno o toj igri, pa da vidimo dal je popularna samo zbog tematike ili je i dosta zabavna.
Potpisujem, također bi volio vidjeti o čemu se radi i što igra ima za ponuditi?
frle
Reactions:
Ima zahvala: 29 puta
 pohvaljen: 262 puta
Kontakt:

Post Postao/la frle »

Dođem sigurno u petak u igraonicu pa donesem sve što imam od Star Warsa pa ćemo napraviti neku demonstraciju pa se nadam da ćete moći doći vidjeti tu super igru. Pozdrav
Odgovori

Natrag na “Članovi - upoznavanje”