ja sam Luka, iz Zagreba sam, imam 24 godine i student sam medicine. Društvene igre sam igrao od malih nogu od Monopolya, Hotela, Cluedo, Batman, a u srednjoj sam intenzivno igrao Magic i RPG Dungeons and Dragons, pa onda na neku godinu prestao.
U ljeto 2011, zbog zaluđenosti Game of Thrones serijom kupio sam si A Game of Thrones: Card Game od Fantasy Flight Games i vratio se ponovno u kartanje, tada sam se prijavio ovdje na forum i čitao i otkrivao nove igre. Ubrzo nakon toga sam si nabavio LOTR Card game, nagovorio frenda da se igra samnom i ubrzo nakon toga našao još dva frenda koji vole LOTR tematiku pa smo si zajedno kupili Middle-Earth Quest i bili oduševljeni takvom vrstom igre.
Svidjele su mi se igre koje FFG proizvodi pa sam si nabavio trenutno mi najdražu igru Star Wars:X-Wing Miniatures Game. Uz nju sad pred Božić sam si nabavio kartašku igru za kojom svi luduju trenutno Android:Netrunner i osobno sam poludio za njom

Plan mi je sada za ovu godinu smiriti se s kupovinom novijih igara, prvenstveno mislim nabaviti nove packove za LOTR i Android i definitivni must have ekspanzije za Star Wars i možda neku ekspanziju za Mansions of Madness.
Povremno dolazim u igraonicu, ovisno kako mi fakultet dozvoljava. Pa ako je netko zainteresiran za bilo koju od ovih igara slobodno se javite pa da ih demonstriram. Volio bih naći ljude koji bi igrali Star Wars Miniatures game pa ako vas zanima javite se.
Ako imate još kakva pitanja, slobodno pitajate